Volg mij:

Cum sociis magnis dis parturient?

Over mij

David maakt oprechte en bezielde portretten. In zijn werk staat de vraag centraal hoe mensen naar zichzelf kijken. Het beeld dat mensen van zichzelf hebben, komt niet altijd overeen met het zichtbare beeld. Zijn beelden roepen soms wat ongemak op om op die manier bij te dragen aan zelfreflectie en zelfinzicht. Wie ben ik en wie wil ik zijn? De portretten van David kenmerken zich door begrippen als identiteit, kracht en kwetsbaarheid. Daar ligt zijn toegevoegde waarde als portretfotograaf.

Daarnaast fotografeert hij mensen in de openbare ruimte die op hun eigen wijze gebruik maken van de straat, plein, park en meubilair. Hij kiest hierbij voor een verhalende, observerende en een soms wat anonieme stijl.

David fotografeert al meer dan 30 jaar en heeft in 2021 de Fotovakschool Amsterdam afgerond. Hij fotografeert in opdracht in de studio, op locatie en maakt vrij werk dat hij regelmatig exposeert.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de gepresenteerde foto’s? Of bent u geïnteresseerd en wilt u dat ik in uw opdracht portretten maak? Stuur mij dan een email. Op alle rechtsbetrekkingen van Beekgrafie023 zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing.